Повідомлення про крадіжку з кафе у селищі Соснове надійшло до Березнівського відділення поліції п’ятого травня. У результаті проведених розшукових заходів оперативники вийшли на слід зловмисника, якому тепер загрожує мінімум три роки за ґратами.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

На місці події того дня слідчо-оперативна група встановила, що вночі невідома особа, пошкодивши замок на дверях, проникла у кафе та викрала дві тисячі гривень, 16 пляшок алкоголю, різноманітні напої, солодощі та інші продукти харчування. Орієнтовна сума завданих збитків становить близько шести тисяч гривень.

Поліцейські Березнівського відділення поліції встановили особу, причетну до вчиненого кримінального правопорушення. Попри свій юний вік 17-річний місцевий житель неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців та притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки. До того ж, нині він перебуває на іспитовому строку. Частину з викраденого поліцейські виявили у будинку, де він проживає разом із матір’ю. Грошима хлопець розпорядився на власний розсуд та впродовж тижня смакував викраденим.

За фактом крадіжки, поєднаної із проникненням до приміщення, триває досудове розслідування за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України, яка передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Вирішується питання про повідомлення молодику про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Правоохоронці перевіряють його також на причетність до інших аналогічних злочинів.



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Рівне нщина: двоє пенсіонерів позбулися 21 тисячі гривень власних заощаджень [ФОТО]