Досить часто батьки задаються питанням: чим цікавим та, головне, корисним зайняти дитину після школи чи садочка? Ми знаємо відповідь на це нелегке запитання — приводьте їх до нас на яскраві майстер класи у програму “Кумедні пекарі Рівне 1”.

Ми запрошуємо активних, цікавих, а найголовніше веселих діток для участі у смачних кулінарних майстер-класах. Родзинкою майстер класів є й те, що кожного разу діти готують випічку різних країн світу, яку потім із задоволенням з'їдають!

"Кумедні пекарі" - телевізійний проект, створений для того, щоб Ваші діти не лише навчалися новому, а й веселилися, знаходили нових друзів та цікаво і корисно проводили вільний час. Саме у нашому проекті ми намагаємося не тільки навчити діток готувати смаколики, але й бути самим собою, з легкістю спілкуватися не тільки з однолітками та, звісно, бути впевненим у собі. Адже дитина, якій довірили участь у важливій справі, відчуває впевненість у власних силах, що є важливою рисою для всіх майбутніх починань.

pic

Саме на наших майстер-класах ви можете здійснити одночасно дві мрії Вашої дитини: стати зіркою телеекранів та навчитися готувати щось смачненьке.

Відтепер дитячі кулінарні майстер-класи у програмі “Кумедні пекарі ”- захоплива подорож для маленьких любителів смачненького до різних країн світу! Кожного разу ми випікаємо смаколики, традиційні для певних країн світу, а страва, яку приготує Ваша дитина власними рученятами - смакуватиме їй набагато більше.

Що Ви отримаєте?

- майстер-клас від професійного шеф-кухаря, який навчить Ваших діток випікати смаколики різних країн світу!

- цікаві знайомства з однолітками і не тільки.

- неоціненний досвід зйомок на телебаченні та знайомство із знімальним процесом зсередини.

- позитивні враження: Ваші дітки відчують тебе не лише справжніми кулінарами, а й зірками телебачення!

Уявіть, з якою гордістю дитина потім буде їсти випічку, яку зробила власними руками?

pic

Подаруйте Вашій дитині ці емоції, заповнюйте АНКЕТУ або телефонуйте за номером: 068 022 46 23

А також приєднуйтесь до наших груп у соціальних мережах, де ви можете переглянути фото та відгуки про наш проект - vk.com/kymedni_pekari.

Випуски програм Ви можете переглянути на нашому сайті - "Кумедні пекарі Рівне 1".

До зустрічі вже у нових випусках програми “Кумедні пекарі Рівне 1”!



pic