5 травня, під час санкціонованого обшуку у помешканні 40-річного жителя села Зірне працівники поліції виявили та вилучили вогнепальну та холодну зброю. Чоловік тепер нестиме кримінальну відповідальність.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Працівники управління карного розшуку ГУНП в Рівне нській області спільно зі слідчими Рівне нського відділу поліції відповідно до ухвали слідчого судді провели санкціонований обшук у будинку, де проживає 40-річний чоловік. У його кімнаті правоохоронці виявили предмет зовні схожий на автомат Калашникова з елементами підробки, чотири предмети, схожі на димові шашки, кастет, ножі, зовні схожі на мисливські та пневматичний пістолет.

Сам же зловмисник втік через вікно будинку, як тільки поліцейські зайшли на подвір’я.

Усі предмети вилучили та направили у Рівне нський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС для проведення експертизи.

За цим фактом слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 263 Кримінального кодексу України. Як з’ясували поліцейські, чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння ДТП та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Відповідно до санкції статті чоловіку «світить» черговий строк у виді позбавлення волі від трьох до семи років.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic



pic



pic



pic



pic