На стадіоні "Ворскла" у Полтаві рівненський "Верес" обігрує місцеву команду з мінімальною перевагою.

На виїзну гру проти ФК "Полтава" рівненський футбольний клуб вийшов з незначними змінами у складі. Так, у центрі поля компанію Валерію Кучерову другу гру поспіль склав Євген Морозенко. Борис Орловський, який минулу гру пропускав через дискваліфікацію, сьогодні опинився на лаві запасних. Компанію йому склали і Ростислав Волошинович та Василь Білий, який, схоже, встиг відновитися після травми.

Розпочали гості активно. Вже на перших хвилинах відзначитися мав нагоду Антон Котляр, та пробив у руки воротарю. Згодом зв'язка Котляр - Степанюк учергове підтвердила свою результативність: Котляр подав з-за меж карного майданчика, а Руслан Степанюк, обігравши суперників, пробив у кут воріт - 0:1.

Відзначитися не один раз мав нагоду Дмитро Козьбан. Спершу на 24 хвилині не встигає на простріл Котляра, а на 58 хвилині після навісу Степанюка пробиває повз ворота.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФК "Полтава" (Полтава) - НК "Верес" (Рівне ) [ТЕКСТОВА ТА ВІДЕОТРАНСЛЯЦІЯ]

Упритул наблизився до можливості збільшити відрив і Сергій Герасимець, та, на жаль, не реалізував жодну з можливостей. На 30 хвилині пробиває повз ворота, а вже у другому таймі все частіше підключається до атак - активніше запрацювала, хоч і безрезультативно поки, зв'язка Герасимець - Козьбан. Один з найреальніших шансів забити втрачають рівняни на 82 хвилині - Герасимець подає на Котляра, той - на Козьбана. Після удару нападника рівнян м'яч зупиняє стійка воріт.

Не менше справжніх нагод створили біля воріт Олександра Ільющенкова і полтавці. Та тут на місці був і голкіпер, і захисники.

Матч завершується з мінімальною перевагою рівнян - 0:1.

Післяматчевий коментар старшого тренера НК "ВЕРЕС" Юрія ВІРТА:

Післяматчевий коментар головного тренера ФК "Полтава" Юрія Ярошенка:

Наступний матч "Верес" проведе вдома на стадіоні "Авангард" 8 травня.