Сьогодні, 3 травня, під стінами Рівненської ОДА пройшов мітинг. Учасники зібрання «вимагали» легалізувати видобуток бурштину.

На переконання голови Рівне нської ОДА Олексія Муляренка, акція 100% проплачена і цьому є підтвердження.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

«Зрозуміло, що акція проплачена. Ще вчора в соцмережах поширювалася інформація про те, що ініціатори мітингу пропонували за участь в акції від 200 до 400 гривень. При цьому відірвали дітей та молодь від навчання – зі шкіл, ПТУ та ВУЗів.

Жодної ідеї в цій акції немає. Є лише одна мета – розхитування ситуації у Рівному та бажання створити фонову негативну картинку для антиукраїнських телеканалів», - прокоментував Олексій Муляренко.

Наразі місцеві правоохоронці встановлюють ініціаторів та справжню мету проплаченої акції.

Щодо ситуації у напрямку легалізації видобутку бурштину, голова Рівне нської ОДА нагадав, що представники облдержадміністрації брали участь у всіх засіданнях профільних комітетів та надавали свої пропозиції до законопроектів, що розроблялися депутатами Верховної Ради. Не очікуючи ухвалення законопроекту, Рівне нська ОДА фактично стала розробником проекту Постанови Кабміну, що покликана зменшити темпи екологічної катастрофи на Поліссі.

«Для того, аби державні компанії, я підкреслюю саме державні, могли проводити рекультивацію порушених земель ми запропонували Уряду ухвалити дану Постанову», - наголосив голова ОДА.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Студенти-мітингувальники не знають чому стоять під стінами Рівне нської ОДА

Під стінами Рівне нської ОДА проплачений мітинг? [ФОТОРЕПОРТАЖ]