Цими вихідними рівнянам пропонують відпочити активно. До того ж - вирушити за новими враженнями за місто.

Від'їхати від Рівного 10 кілометрів, аби спробувати себе у велоквесті, пропонує рівнянам Спілка велосипедистів Рівного.

У лісовому масиві між селами Забороль та Ремель Рівне нського району, поблизу садових ділянок (с. Ново-Українка) організовують фото-велоквест "Лісове селфі". Розвага розрахована на велосипедистів середнього рівня, які готові провести час з користю на природі.

- Кожна команда отримає карту з відзначений орієнтирами. Їх близько трьох десятків. Виконаним квест вважається, коли знайшли всі орієнтири. Біля кожного орієнтиру команді потрібно зробити селфі, - каже організатор велоквесту «Лісове селфі», голова ГО «Спілка велосипедистів Рівного» Юрій Ойцюсь.

Доїхати можна самостійно, або у супроводі досвідчених велотуристів о 9.30 від супермаркету фреш, там же можна буде виїхати з велосипедом. Більше інформації у події Лісове селфі.

Початок реєстрації у суботу, 29 квітня, для участі у розвазі об 11.00, а старт - о 12.30.

- Це сімейний формат відпочинку, - каже співорганізатор велоквесту «Лісове селфі» Віктор Войтович.. - Тому ми не обмежуємо учасників у часі. Головне насолодитися відпочинком та природою.

Пройде велоквест поблизу зі "Стежкою кохання", яку урочисто відкриють цієї ж суботи о 12.00.

- Це умовна назва, яку дали самі люди - дачники, котрі ходили цією стежкою до своїх ділянок, - каже співорганізатор велоквесту «Лісове селфі», голова правління СТ «Західний» Микола Гапончук. - На "Стежці кохання" вже встановили різноманітні таблички, на яких написані уривки з казок, прислів’я, які стосуються кохання.

Організатори сподіваються, що "Стежка кохання" стане не менш популярною за інші туристичні маршрути. Тож з часом поряд із стежкою облаштують зупинку громадського транспорту.