Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України покарав головного тренера рівнян Володимира Мазяра та "закрив" 19 сектор "Аванграду".

Як повідомляє офіційний сайт НК "Верес", члени Контрольно-дисциплінарного комітету Федерації футболу України заборонили головному тренеру Володимиру Мазяру відвідувати стадіон під час виступів на ньому "Вереса" упродовж трьох турів чемпіонату.



pic

Таким чином наставника рівнян покарали за появу в ігровій зоні під час матчу 18 березня у Вараші проти «Колоса». Крім того клуб зобов’язаний сплатити обов’язковий грошовий внесок – 5000 грн.

До того ж нещодавно стало відомо, що до найближчих матчів команду готуватиме старший тренер Юрій Вірт. Володимир Мазяр нібито написав заяву на відпустку "за сімейними обставинами". Щоправда у вболівальницьких спільнотах у таку відпустку не вірять. Адже перший тренер відновленого "Вереса" - Олег Лутков - теж офіційно пішов у відпустку, з якої на роботу не повернувся.

Окрім того, суботній матч проти "Арсеналу" "Верес" буде змушений провести при зачиненому 19-му секторі.



pic

Таке рішення футбольні функціонери прийняли через «неналежну поведінку вболівальників» під час гри 12 березня у Вараші проти "Нафтовика".

Нагадаємо, що сектор №19 стадіону "Авангард" має назву ще "Чорний сектор", на ньому збираються представники ультрас-спільноти - найактивніші прихильники "Вереса".

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv