Надзвичайно насичено пройшов минулий тиждень в Рівненському економіко-технологічному коледжі. Відбулося безліч цікавих, активних, творчих, корисних позааудиторних заходів.

Протягом тижня для учнів рівненського економіко-технологічного коледжу проходили такі заходи:

- виховний захід за участю керівника Рівне нського обласного благодійного фонду “Наше Майбутнє” Людмили Віталіївни Рибчук за назвою “Профілактика інфекційних захворювань”;



pic



pic

- майстер-клас “Робити подарунки легко” з виготовлення сувенірів з еко-матеріалів. Студенти вчились робити подарунки власними руками з доступних матеріалів. Майстер-клас провела викладач РЕТК НУВГП – Мельничук О.А.;



pic



pic

- за участю педставника ювенальної превенції Рівне нського відділу поліції ГУНП в Рівне нській області була проведена виховна година “Профілактика дитячої злочинності”.



pic



pic



pic

Завершився тиждень надзвичайно цікавим практичним заходом рятувальників Рівне нщини. Рятувальники поділилися практичним досвідом роботи, розповіли студентам про застосування засобів і заходів з надання першої медичної допомоги у надзвичайних ситуаціях. Студентам та викладачам рятувальники детально розповіли про тактико-спеціальні характеристики пожежно-рятувальної техніки. Усі бажаючі мали унікальну можливість приміряти бойове спорядження. Також було продемонстровано роботу аварійно-рятувального обладнення, медики продемонстрували як надавати першу долікарську допомогу.



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic



pic

За матеріалами РЕТК.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv