Досить часто погляди розділяються : чи потрібно їсти перед тренуваннями? Вчені закликають відвідувати спортзал тільки в стані голоду. Коли людина проходить через фізичні навантаження на порожній шлунок, вона спалює більше жиру.

Більшість відвідувачів спортзалів знають про те, як шкідливо займатися відразу після щільного обіду або ввечері. Але тепер вчені підтвердили це правило і заявили, що найбільші переваги від тренувань можуть отримати люди, які займаються повністю на порожній шлунок. Голодні відвідувачі спортзалів досягають найвидатніших результатів у боротьбі із зайвою жиром, як показало дослідження.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Після прийому їжі організм занадто зайнятий процесом переварювання для того, щоб сфокусуватися на спалюванні калорій. А це означає, що навантаження відразу після обіду або ввечері не допоможуть нам позбутися від зайвих кілограмів, які відкладені в формі жиру під шкірою. Саме цей жир і є основною причиною ожиріння.

Замість цього наш організм починає використовувати отримані під час прийому їжі вуглеводи в якості джерела енергії. Тобто спалюються вуглеводи, а не запаси підшкірного жиру, від яких людина і хоче позбутися під час фізичних навантажень. Але якщо ми ідемо на тренуваннях в голодному стані, то тим самим спалюємо більше жиру і навіть перетворюємо його в м'язи.

В ході своїх досліджень вчені вивчили групу чоловіків, що мають зайву вагу. Всі чоловіки гуляли протягом 60 хвилин з порожнім шлунком, і в той же самий час через дві години після прийому щільного сніданку, що містить вуглеводи. Численні аналізи крові і адіпозних тканин бралися після прийому їжі або голодувань, а також до і під час фізичних навантажень.


А як займаєшся ти?

Ми чекаємо твоєї відповіді у наших соціальних мережах. Приєднуйся!

Ми в соціальних мережах: ФБ

Будьте здорові та завжди усміхнені!

Читай також:

ТОП-5 страв. Що потрібно їсти після занять спортом?

Тренди макіяжу: який мейкап робити цієї весни?