22 квітня о 19:05 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення з приймального відділення Гощанської центральної районної лікарні, що до їхнього медичного закладу було доставлено з термічними опіками полум’ям малолітню дитину 2015 року народження.

У хлопчика на ім’я В’ячеслав медики діагностували опіки полум’ям ІІ-ІІІ ступенів обличчя і лівої верхньої кінцівки, а також І-ІІ ступенів грудної клітини. Дитину негайно було направлено в опікове відділення Рівне нської обласної клінічної лікарні. Наразі хлопчик перебуває під цілодобовим наглядом лікарів, його стан важкий. Причину чому дитини отримала опіки встановлюють фахівці.

Шановні батьки, рятувальники Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області вкотре звертаються із застереженнями: не залишайте без нагляду на тривалий час своїх малолітніх дітей, такі небезпечні предмети, як сірники та запальнички, зберігайте лише у недоступних для малечі місцях, не дозволяйте дітям без вашого контролю запалювати свічки, керосинові лампи, печі, газові прилади, забороняйте дітям забави з піротехнічними виробами, саморобними хлопавками та іншими вогненебезпечними предметами. І найголовніше, щодня власним прикладом переконуйте дітей у необхідності суворого дотримання правил пожежної безпеки.

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv