Нервовою для рівнян видалася зустріч "Вереса" з "Інгульцем" з Петрового. Футбольні фани мали і приводи для радості, і навіть розчарування.

Рівне нський "Верес" прибув до Петрового без героя минулого матчу - півзахисника Антона Котляра, котрий пропускав гру через перебір жовтих карток.

Першим перевірив на міцність захист "Інгульця" захисник рівнян Олексій Зозуля, який пробив по воротам суперника вже а 4 хвилині поєдинку. За тим шанс відзначитися не втратив Дмитро Козьбан, який головою переправляє м'яч у сітку. Рахунок 1:0 на користь рівнян.

Вже на 24 хвилині Козьбан мав шанс повторити успіх, але не вистачило кількох сантиметрів. А от господарі не страчають нагоди і зрівнюють рахунок: Нетмінов виконує штрафний, на добиванні Медвєдєв - 1:1.

А вже за кілька хвилин у матчі відзначився і Борис Орловський. Спершу на 33 хвилині фолить проти Нетмінова, за що отримує жовту картку. А вже за три хвилини "дістає" Елла Кена і... другий гірчичник, за яким слідує "червона". Орловський покидає поле, залишаючи рівнян удесятьох.

Забити другий м'яч упродовж усього другого тайму намагаються і гості, і господарі. Та на місці захисники й голкіпери.

Вже наприкінці зустрічі оформити дубль має чудову нагоду Дмитро Козьбан. На 91 хвилині не встигає обробити м'яч, тож пробиває у голкіпера. Та зароблений кутовий вдало використовує капітан рівнян Сергій Борзенко. Він потужним ударом у стрибку філігранно відправляє м'яч у ворота суперника, встановлюючи переможний рахунок: 2:1 на користь "Вереса".