Танцюють всі. Мода на бальні танці докотилася і до Рівного. На вихідні у місті відбулася Всеукраїнська першість з бальних танців. Понад 250 пар з усієї України виборювали звання кращих танцівників. Організатори змагань переконані, такі змагання не лише випробування фізичного духу спортсменів, а й виховання молоді.

Рівняни Олесь та Анастасія на відкритій першості - виступають у новому для себе класі. Розповідають спочатку було моторошно. Та після кількох хвилин на паркеті - впевненність повернулася. Адже разом у парі підлітки вже понад два роки, відтак розуміють один одного без слів.

В один день виступило понад 250 пар бальників, віком від 6 до 15 років. Хвилюються не лише учасники змагань, а й батьки та тренери. Кажуть, нині бальні танці цікавлять все більше українців, не тому що модно, а перш за все корисно. Дітки ростуть здоровими та дисциплінованими.

Потрапити на такі змагання доволі престижно для бальників. Адже досвід отриманий на паркеті неоціненний. Та й проходять першості не часто - лише раз на рік. Відтак на майданчику усі пари викладаються по повній, аби отримати заповітну нагороду.