До того часу синоптики прогнозують мокрий сніг і мороз у багатьох областях.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Суттєве потепління на всій території України очікується лише з 26 квітня. Про це повідомив заступник директора Укргідрометцентру Анатолій Прокопенко.

"22-25 квітня холодна погода утримається. Нічні заморозки - 0-5 градусів. У південній частині - температура 1-6 градусів тепла, вдень - 6-12 градусів тепла. Часто проходитимуть дощі", - зазначив він.

Вночі місцями можливий мокрий сніг.

Складні погодні умови очікується і 20-21 квітня: у південних, центральних і східних областях пройдуть дощі з мокрим снігом.

У ніч на 21 квітня в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Кіровоградській, Дніпропетровській, а вдень ще й в Полтавській, Харківській областях очікується сильний мокрий сніг та налипання мокрого снігу, вітер до 15-20 м/с. Вночі очікуються заморозки 0-5 градусів, на ґрунті заморозки до -3 градусів, вдень очікується + 5-10 градусів.

При цьому станом на 11:00 четверга сніг йшов у Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Хмельницькій, Вінницькій, заході Черкаської та півночі Одеської та Миколаївської областей.

Джерело: ВВС Україна

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

РЕЙТИНГ МІСТ УКРАЇНИ:на скільки рівняни задоволенні життям у місті?