21 квітня о 00:43 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному господарстві села Івачків Здолбунівського району.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

За вказаною адресою негайно було направлено два чергових відділення вогнеборців 18-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Здолбунів та державного пожежно-рятувального поста селища міського типу Мізоч. По прибуттю на місце виклику рятувальники побачили біля будинку сина власника оселі, громадянина Миколу, який отримав сильні термічні опіки і самостійно пересуватись не міг. Рятувальники негайно віднесли його на безпечну відстань та передали працівникам швидкої медичної допомоги. Чоловіка було доправлено до медичного закладу. Осередок займання знаходився у середині дерев’яного житлового будинку розміром 9х16 метрів. На гасіння вогнеборці подали два водяних стволи. За кілька хвилин в одній із кімнат бійці ДСНС виявили тіло загиблого 70-ти річного власника оселі громадянина Миколу. О 02:00 пожежу локалізували, а о 05:32 повністю ліквідували. Вогнем знищено житловий будинок. На гасіння пожежі було залучено дві одиниці пожежної техніки та 6 рятувальників. Причина пожежі з трагічними наслідками наразі встановлюється.

У поводженні з відкритим вогнем та палінні, а також при користуванні електропобутовими та газовими приладами необхідно бути надзвичайно обережними та уважними. Ні в якому випадку не користуйтеся пошкодженими розетками та вимикачами. Не залишати без нагляду увімкнені побутові електроприлади. Не паліть цигарок, лежачи у ліжку. При вживанні спиртних напоїв, не користуйтеся відкритим вогнем, адже це може коштувати вам життя. Дбайте про свою безпеку та безпеку ближніх. Дотримання елементарних правил пожежної безпеки під силу кожному! Зробіть усе зележне від вас, щоб зберегти своє життя та майно від вогню.



pic



pic

Про це повідомляє ГУ ДСНС в Рівне нській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Перегони з поліцейськими влаштував водій Audi на іноземній реєстрації [ВІДЕО]