23 квітня тролейбус №182, який здійснює перевезення за маршрутом №11 (Енергетиків - Торгові центри (через автовокзал та вул. Вербову), курсувати не буде.

Про це повідомили у відділі інформаційно-аналітичного забезпечення виконавчого комітету Рівне нської міської ради з посиланням на КП "Рівне електроавтотранс".

"У зв'язку з масовим скупченням приватного транспорту по вулиці Енергетиків та в межах кінцевої зупинки "Кладовище Нове", що унеможливлює рух тролейбуса, адміністрація підприємства завчасно приносить свої вибачення пасажирам за незручності. З 24 квітня тролейбус буде працювати на маршруті згідно графіку руху", - йдеться у офіційному повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Рівному курсує дуобус [ГРАФІК + КАРТА РУХУ]

Пояснення цілком логічне, зважаючи на те, що саме 23 квітня цьогоріч у Рівному вшановують померлих, відвідуючи кладовище. І людей, і автівок поблизу цвинтаря насправді багато. Але.

Маршрут №11 планувався саме для зручності пенсіонерів та інших пільговиків, аби їм не потрібно було принижуватися і просити проїхати "по посвідченню" у маршрутних таксі міста. Зокрема, це стосувалося доїзду на кладовище і особливо у Провідну неділю. Принаймні саме на цьому наголошували міські посадовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди іще в Рівному пустять дуобуси?

І що ми маємо у результаті? Комунальний і соціальний транспортний засіб, коли потрібно, не поїде. Пільговикам залишаються ті ж маршрутки. То де ж обіцяне вирішення проблеми?

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Операція "Дуобус" частина друга: Рівне хоче екологічні двигуни

"Не вірю, що його зробили для Рівного" - правознавець про дуобус [ВІДЕО]