Цієї ночі неподалік села Бугрин місцеві зловили фуру зі сміттям, яка хотіла вивантажити його неподалік дитячого санаторію.

Як розповів голова Бугринської об'єднаної територіальної громади Сергій Пилипчук, цієї ночі один з мешканців села Башине спостерігаючи за лісом, вирішив наглянути і за територією, де вчора помітили кучугури зі сміттям львівського походження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Великодній кошик" зі сміттям виявили біля дитячого санаторію на Рівне нщині [ФОТО]

- Близько третьої години лісник - житель села Башине - повідомив, що їде хтось до тієї території. Працівники поліції також під час патрулювання під'їхали на місце. Не знаю, хто вже перший, але вони там його на місці і затримали. Там же був і супровід - автомобіль Лексус з молодим, енергійним водієм. Вони своєї вини не визнають зовсім... Але повний вантаж сміття точно зі Львову, з чеками, з усім, - розповів Сергій Пилипчук.

Зараз фура зі сміттям знаходиться на площі біля сільської ради у Бугрині. За словами голови отг, депутати звернулися до правоохоронних органів, аби утримували автомобіль, поки не буде забране те сміття, яке привезли раніше, щоб повернути його назад на Львів. Так само у Бугрині разом із правоохоронцями знаходяться і водії - фури та авта супроводу.

Сьогодні, 13 квітня, на друге засідання збереться і депутатська комісія, яка була створена для розгляду звернення ГО «Спілка учасників бойових дій АТО «УВО» щодо розгляду можливості приймати у Рівному львівське сміття.