В одній із крамниць Рівного продавець помітив двох невідомих чоловіків, які викрали дві пляшки коньяку. Зловмисники, не вагаючись, вдарили продавця та втекли з місця. Поліцейські встановили грабіжників, які вже дають покази у поліції.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Близько 15 години до магазину, що на вулиці Княгині Ольги обласного центру, зайшли двоє невідомих чоловіків. Один з них узяв з прилавку дві пляшки коньяку та вже направився до виходу. Та пильний продавець помітив протиправні дії чоловіка і намагався затримати його. У цей час інший зловмисник вже брав солодощі. Довго не роздумуючи, грабіжник з алкоголем, аби подолати перешкоду, вдарив ногою у живіт продавця, і обоє кинулися навтьоки.

Продавець торгового закладу одразу повідомив до поліції і на місце події прибула слідчо-оперативна група. За фактом грабежу, вчиненого повторно, поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 186 Кримінального кодексу України.

Працівники карного розшуку Рівне нського відділу поліції вже наступного дня встановили осіб, зловмисників. Ними виявилися 25-ти та 34-річні жителі обласного центру. Обидва вже скоїли не одну крадіжку в Рівному. Крім того, старший з них перебуває на обліку у поліції як особа, причетна до незаконного обігу наркотиків.

«34-річному рівнянину слідчі вже повідомили про підозру у скоєнні грабежу та крадіжки, вчиненої у лютому цьогоріч, — повідомив начальник Рівне нського відділу поліції Василь Зелінський. — Також поліцейські підготували клопотання до суду про обрання йому міри запобіжного заходу у виді цілодобового домашнього арешту».

Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді позбавлення волі строком від чотирьох до шести років.

Щодо іншого учасника протиправних дій правоохоронці проводять слідчі дії.

pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному в квартирі знайшли тіло господаря На Рівне нщині сталася масштабна ДТП [ФОТО]