31 березня о 05:35 до Служби порятунку Рівненщини за номером «101» надійшло повідомлення про пожежу в автогаражі за адресою місто Рівне, вулиця Соборна 432.

За вказаної адресою негайно було направлено два чергових відділення 2-ї державної пожежно-рятувальної частини та оперативно-координаційний центр обласного управління ДСНС. Прибувши на місце виклику рятувальники встановили, що вогнем охоплено частину дерев’яного перекриття цегляного автогаража.

Сильне полум’я свідчило про надто пізнє виявлення та повідомлення про пожежу вогнеборців. Існувала реальна загроза поширенню вогню на розташований приблизно за шість метрів маркет меблів. До того ж, полум’я було такої потужності, що загрожувало перекинутися на автомобілі, які були в середині автогаража і що знаходилися неподалік.

Тому додатково до місця пожежі були направлені чергові відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини Рівного та пожежно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення. Ускладнювало гасіння надзвичайно велике пожежне навантаження. У середині приміщення було чимало побутових легкозаймистих речей. На гасіння пожежі вогнеборці подали три водяних стволи. О 06:00 пожежа була локалізована, а о 07:20 повністю ліквідована. До гасіння пожежі було залучено 5 одиниць техніки ДСНС та 20 рятувальників. Причина пожежі та розмір збитків встановлюється.

pic



pic



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.