Макаронні та хлібобулочні вироби, спеції, солодощі та напої - 8 підприємств з Рівненщини беруть участь у Міжнародній продовольчій виставці «Riga Food 2021». Презентація продукції провідних підприємств харчової індустрії відбувається у латвійському місті Рига.

Цього року свої товари і послуги на виставці демонструють 300 підприємств із 15 країн.

«Українські виробники представлені в експозиції «Riga Food» із загальнонаціональним стендом. Із 29 українських компаній, що беруть участь у виставці - третина підприємств презентують Рівненщину», - розповідає директор департаменту економічного розвитку і торгівлі ОДА Костянтин Мокляк.

Серед них - «Волинський Бровар», «Ямуна», «Хлібодар», «Водограй», «Любисток», «Степанькурорт», «Рівень ЛТД», «Віліс».

Так, відвідувачі виставки мають змогу переглянути презентаційні матеріали про виробничий, інвестиційний та туристичний потенціал області.

Загалом, працюють такі тематичні сектори: продукти харчування, технології та інгредієнти, упаковка, функціональні продукти, делікатеси, напої, готельне обладнання, чистка та дезінфекція, наукова розробка в харчовій промисловості та логістика.

Нагадаємо, RIGA FOOD 2021 - найбільша продовольча виставка регіону, в якій традиційно беруть участь країни Балтійського регіону, Скандинавії, Центральної та Східної Європи.

Про це повідомляє пресслужба Рівненської облдержадміністрації

Читайте також: Рівненські рятувальники посіли 6 місце у Чемпіонаті ДСНС України з легкоатлетичного кросу