Понеділок: 09.08.10 Через сильну спеку в Україні працівники обласного управління ДАІ закликають водіїв утриматись від поїздок на далекі відстані Особливою, це стосується власників автомобілів „Жигулі”, „ЗАЗ” та „Москвич”, двигуни яких часто виходять з ладу під час роботи при високій температурі.

Вівторок: 10.08.10 Лісничий, який застрелив школяра, у колонії проведе два роки Адже рік вже відсидів у СІЗО. Це сталося у червні 2009-ого року в селі Біловіж Рокитнівського району. Помітивши, що на пожежній вежі хтось є, лісничий Микола Пивоваров вистрелив з карабіна, який мав оптичний приціл.

Середа: 11.08.10 У Рівному затримали одного з підозрюваних у скоєні розбійного нападу на фірму, яка торгує пивом Про це повідомили в обласному управлінні міліції. Нагадаємо, минулої середи на вулиці Князя Володимира двоє невідомих у масках увірвались в приміщення фірми, яка торгує пивом і погрожуючи пістолетами, забрали 52 тисячі гривень.

Четвер: 12.08.10 У Рівному майже повністю згоріла однокімнатна квартира на вулиці Мірющенка Це сталося у дев'ятиповерхівці. Пожежа виникла у квартирі на сьомому поверсі. Коли мешканці будинку набирали номер 101, вогонь уже поширився на балкон і будь-якої миті міг перекинутись на верхні поверхи.