(*1 квітня - день сміху і веселощів, розіграшів і несподіванок. Саме в цей день жартувати не тільки можна, а й треба. Хороший і веселий жарт обов'язково підніме настрій і залишить за собою хороші спогади.*)

Жарт з клеєм і клавіатурою

Для приколу знадобиться клей ПВА. Вилийте невелику кількість клею на папір, зачекайте кілька годин, щоб він добре висох. Потім берете, акуратно відриваєте готове пляма і кладете на клавіатуру комп'ютера. Коли людина увійде в кімнату, у нього складеться враження, що на його комп'ютер, щось пролили. Вдалий жарт!



pic

Розіграш «Зніми нитку»

Для розіграшу знадобиться котушка з нитками. Покладіть її в кишеню, але так щоб кінчик нитки стирчав і був помітний. Хтось з друзів, обов'язково помітить нитку, що стирчить, і захоче її прибрати, ось тут і почнеться найцікавіше і смішне, коли людина буде нескінченно знімати з вас нитку.

Жарт з крейдою

Для цього жарту потрібно вимазати руку крейдою, підійти до одного і по - дружньому поплескати по плечу. Потім чесно зізнайтеся, що у нього біла спина. Звичайно ж, вам не повірять і скажуть: «Ага, я знаю, 1 квітня - брехня всесвітня». А спина, то у нього, дійсно біла від крейди!

Жарт «стеля падає»

Такий розіграш часто проводять студенти в гуртожитку. Перше, що потрібно, це вибрати «жертву» жарти. Коли вона засне, разом з друзями візьміть біле простирадло і розтяніть над сплячою людиною. Потім голосно його покличте: «Ім'я .... Вставай стеля падає! ». Людина крізь сон точно не розбере що трапилося, але злякається не на жарт.

Розіграш з милом

Відмінною ідеєю для розіграшу буде мило і прозорий лак для нігтів. Увечері, напередодні свята, коли в будинку вже всі поснули, потрібно зайти у ванну кімнату, взяти мило і нанести на нього прозорий лак для нігтів. Вже вранці буде помітний результат, коли хтось перший піде до ванної кімнати. Хоч скільки намилював мило, або мочив його в воді, воно не буде пінитися. Людина в подиві, що таке! Жарт вийде на всі 100%.



pic

Розіграш з каструлею

Для розіграшу знадобиться каструля або банка наповнені водою. Візьміть аркуш паперу, поставте зверху на каструлю і швиденько переверніть верх дном. Ставиться така каструля з «приколом» на рівну поверхню. Вода з каструлі витікати не буде. Коли людина, яку хочеться розіграти увійде в кімнату відразу захоче її підняти. Результат зрозумілий, переодягатися доведеться точно. Не потрібно в каструлю наливати багато води, а то потім доведеться робити ремонт сусідам.

Розіграш "Кінь"

Телефонний дзвінок "Доброго дня, це куточок Дурова? Вам потрібен кінь, який вміє розмовляти? Тільки не кидайте трубку, знаєте як важко набирати копитом!