З 1 квітня органи Пенсійного фонду України в Рівненській області призупиняють фінансування виплати пенсій через установи низки російських банків – ПАТ «Сбербанк», ПАТ «ВіЕс Банк», ПАТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк».

«Пенсіонерів Рівне нщини завчасно повідомили про призупинення фінансування пенсій через відділення даних банків і запропонували їм альтернативні варіанти отримання виплат – через інші установи, у разі відкриття поточних рахунків, та підприємства поштового зв’язку Рівне нської дирекції ПАТ «Укрпошта» за місцем проживання пенсіонерів», - повідомив начальник головного управління Пенсійного фонду України у області Василь Петняк.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv

Варто зазначити, що призупинення фінансування відбудеться на виконання рішення РНБО України «Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій)», затвердженого указом Президента України від 15 березня 2017 р. №63.

З усіх питань пенсіонери можуть звернутися до ГУ Пенсійного фонду України у Рівне нській області за телефоном гарячої лінії (0362) 26-95-29 або до управлінь Фонду в районах області та об’єднаних управлінь за місцем проживання.

Про це повідомляє прес-служба Рівне нської ОДА.