День Ангела - важливе свято для кожної людини, адже це день присвячений нашому Ангелу-хранителю. Свій День Ангела можна визначити за допомогою святців. 22 березня свої іменини відзначають власники таких імен як Валерій, Захар та Тарас.

Значення імені Валерій

Валерій — активний, сміливий, не страждає від комплексів, та й стреси йому не страшні. Втім, попри чудові організаторські здібності хлопця, спілкуватися з ним не завжди легко: інколи він стає дуже іронічним та ущипливим. А ось «шпильки» у власну адресу Валерій переживає досить гостро: бо ж самолюбство у юнака дуже навіть високе. Він хоче усім подобатися й бути у самісінькому центрі подій.

До своєї мети Валерій іде впевнено, змітаючи всі перешкоди на шляху. Він не зраджує своїм принципам та ідеалам, тож і до компромісу з ним дійти ой як важко! Валерій вірить у справедливість, тож обман чи хитрощі з боку близьких людей стануть для нього важким ударом.

Закохатися у Валеру — легко і просто! Він привабливий, має почуття гумору, майстерно виходить із незручних ситуацій, а головне — вміє залицятися до дівчат. Проте дружину Валерій обирає довго і старанно, та й узагалі за природою своєю він — однолюб. Тож, знайшовши нарешті свою кохану, стає зразковим сім'янином.

Значення імені Захар

Захар виділяється своєю сентиментальністю та дружелюбністю. Він дуже уважний і чуйний чоловік, який не вміє відмовляти іншим в допомозі. А так як його характеру не вистачає твердості, добротою Захара користуються багато людей.

Згідно характеристиці імені Захар, чоловік з таким ім’ям прагне до спокійного, розміреного життя, в якій відсутні потрясіння і бурхливі пристрасті. Він дуже любить природу.

Захар – товариська людина, який намагається підтримувати гарні відносини з оточуючими. Він завжди радий гостям, дружить із сусідами. Його дуже важко вивести з рівноваги, роздратувати. Якщо таке трапляється, не важливо, з чиєї вини, Захар згодом відчуває себе дуже ніяково.

В характеристиці імені Захар вказується, що чоловік з цим ім’ям часто одружується досить пізно. Він домосід і хороший господар, бере активну участь у вихованні дітей.

Значення імені Тарас

Тарас - це завжди людина розумна і, дуже багато в чому, талановитий. Крім того він безперечний генератор нових ідей, якими треба сказати активно ділиться з усіма оточуючими, але на жаль, самому йому ніколи не вистачає якоїсь цілеспрямованості, організованості або ж честолюбства, для того щоб зуміти втілити всі ці ідеї в життя і реальність.

Близьких друзів у Тараса, як правило, дуже мало, так як він вкрай небагатослівний і більше всього любить самотність. Він часто віддасть перевагу провести вечір вдома можливо з книгою або ж просто біля телевізора, ніж гучній компанії.

Тарас часто схильний до роздумів і різних мріям. Його багатий внутрішній світ здається йому самому набагато цікавішим або ж значущим, ніж повсякденна суєта і нудьга цього зовнішнього світу.

Привітання з Днем Ангела

Вітаючи Тебе сьогодні,

Сказати хочу знов і знов,

Нехай завжди живуть з Тобою

Надія, Віра та Любов.

Хай добрий Ангел із небес

Боронить і не розчарує,

І дивних тисячі чудес

В житті твоїм Тобі дарує.

* * *

В день Ангела бажаю я любові

І від душі успішних перемог,

Натхнення, щастя світлого, здоров’я

І хай тебе оберігає Бог!

* * *

Хай Ангел-Хранитель вночі

Запалить тобі три свічі...

Перша свіча - за любов:

Даруй її знов і знов.

Друга - за доброту,

правду і прямоту...

Третя свіча - оберіг

Від всіх негараздів і лих

* * *

Хай Ангел на іменини

Здійснить всі бажання,

Несе щастя щохвилини,

Успіх й процвітання.

Радістю життя вквітчає

І додасть здоров‘я,

Мудрістю благословляє,

Добром і любов‘ю!

* * *

Хай ангел життя твоє оберігає,

Біда нехай тебе не знає,

Хай горе від тебе біжить,

Друзі нехай не кривдять.

І що б усім ворогам на зло

Тобі завжди у всьому везло!

* * *