На Рівненщині перероблятимуть металобрухт і водночас виготовлятимуть метал європейського зразка. Для реалізації таких амбітних багаторічних планів в область прийшов потужний європейський інвестор, який і збудує сталепрокатний завод. Інвестиції Європейців і справді вражають - це 750 мільйонів доларів.

За чотири роки на Рівне нщині з'явиться новий сучасний та екологічно-безпечний сталепрокатний завод. Такі перспективи області малює потужний національний інвестор компанія "Євро Фінанс ЛТД". Цілий рік цей інвестор шукав майданчик під нове виробництво, свій вибір зупинив на Радивилівському районі. Кажуть звідти до Європи рукою подати, і електроенергії як сировини для виробництва на заході України достатньо.

Експерти переконані відкриття на Рівне нщині потужного підприємства значно пожвавить промисловість краю, а також збільшить відрахування до місцевих бюджетів. Вже сьогодні інвестори планують понад 2500 робочих місць на основному та суміжних виробництвах.

Інвестори запевняють, проект пройшов усі екологічні експертизи, що відповідають міжнародним нормам ІСО. Відтак на Рівне нщині також впроваджуватимуть екологічно безпечні технології виробництва. Адже мова йде перш за все про переробку металобрухту, та імпорт не сировини, а готового продукту.