Служитель Феміди, яка стала популярною через невдалий макіяж, розповіла історію фото.

Днями звичайна суддя з Млинівського району Рівне нської області Алла Бандура прокинулася знаменитою. Причина – в мережі з'явилася її офіційна фотографія з яскравим макіяжем та зверхпишною зачіскою. Знімок відразу ж облетів всю мережу. Країна тут же традиційно розділилася на два табори: з одного боку, тисячі користувачів інтернету почали висміювати зовнішній вигляд судді, інші – захищати даму, вимагаючи від кривдників вибачитися перед жінкою.

"Сегодня" розшукали Аллу Петрівну і з'ясували, як вона справляється з раптовою "славою".

НАШВИДКОРУЧ. Живе і працює 57-річна Алла Бандура в невеличкому райцентрі Млинів, де вже 31 рік здійснює правосуддя. Щоправда, недавно здоров'я підкачало, і суддя зараз на лікарняному. "Про те, що я раптово стала зіркою соцмереж, я дізналася від своєї маленької племінниці, – каже Алла Петрівна. – Вона зателефонувала мені і почала плакати в трубку. Запитує: "Тьотю, тебе не звільнять?" Я спочатку навіть не зрозуміла, про що йдеться, поки не з'ясувалося, що виною всьому нещаслива фотографія. Довелося запевнити, що нічого поганого не буде". А ось про саму фотографію Алла Петрівна розповіла нам історію її створення. Знімок був зроблений для офіційного видання судової влади близько 10 років тому. "Ми розглядали справу, і тут нам оголосили, що прийшов фотограф. Я нашвидкоруч навела макіяж. Потрібно було повертатися до роботи. Ось так і вийшло це фото, – розповідає суддя. – Але взагалі я стежу за собою. Як і кожна жінка, люблю бути з зачіскою. Не дозволяю собі з'явитися на вулиці незачесаною. Стрижка у мене коротка, але від природи пишне волосся. Крім цього, люблю, щоб і манікюрчик був". Також Алла Петрівна додає, що суддя повинен бути психологічно готовий до будь-яких ситуацій у своєму житті, тому вона намагається не нервувати. "Я не в образі на дотепників з мережі. Просто дивно, що через якийсь невдалий макіяж доводиться вислуховувати жарти, але нічого – переживу, – каже Алла Бандура. – Я навіть прощаю ту людину, яка першою поширила фото. Хоча чесніше було б, щоб перед публікацією вона поцікавилася моєю думкою. А то складається враження, що вона переслідувала якийсь певний інтерес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі соцмереж спочатку висміювали суддю з Млинова, а тепер просять вибачення

ДОЛЯ СУДДІ. Колеги Алли Бандури розповіли нам, що вона людина стійка і сильна. Ще 2005 року на її життя здійснювали замах злочинці, бажаючи помститися за строгий вирок. Сама ж Бандура нам це підтвердила. "На мене було скоєно напад в моїй квартирі. Один з нападників, забравшись через балкон, приставив ніж і сказав: "Відкривай двері, братва прийшла вершити суд над тобою". Мене тоді 12 разів ударили ножем – один удар пройшов за міліметр від серця", – розповіла суддя. Згідно з матеріалами слідства, напад стався через професійну діяльність. "Один з обвинувачених був сином жінки, справу якої я розглядала. Я перенесла стрес і заробила проблеми зі здоров'ям", – сказала нам Алла Петрівна.

До речі, декларація судді досить скромна. Бандурі належить квартира в 80 кв. м, її річна зарплата – трохи більше 248 тис. грн, а 2014-го вона погашала кредит на суму трохи більше 61 тис. грн.

ПІДПИСУЙТЕСЯ НА НАШІ НОВИНИ У Telegram: Rivne1.tv