Вікторія Покоєвчук прокоментувала, чому написала заяву на звільнення з посади начальника Рівненського міського управління охорони здоров'я.

- Вважала і вважаю,що ефективність управління залежить від об'єму знань, практичного досвіду, професіоналізму, впровадження інновацій, виконання поставлених завдань та отримання результату.

Саме професійний підхід має диктувати логіку ухвалення рішень, а не угоди і доцільності. Саме на цьому базується авторитет і взаємоповага. Ми живемо в стрімкий час.До влади приходять молоді, креативні керівники, тому мій життєвий досвід- від постової медсестри під час навчання, дільничого терапевта міської лікарні, академії державного управління за власний кошт для набуття нових знань до керівника управління не здивує сьогодні нікого.

Звіт про основні зміни і перелік справ, що виконані управлінням за час мого керування на моїй сторінці. Можливо, у когось посада начальника управління асоціюється з політичними розкладами, у мене ні. Тому не тримаюсь за місце, продовжую працювати в управлінні, - написала на своїй сторінці у соцмережі Вікторія Покоєвчук.

Нагадаємо, Вікторія Покоєвчук працює начальником міського управління охорони здоров'я Рівного з травня 2015 року.

У п'ятницю, 3 березня, стало відомо, що вона написала заяву на звільнення і тепер працюватиме заступником начальника.

Вже у понеділок, 6 березня, управлінню мають представити нового очільника - Віктора Іськова, який донедавна працював начальником одного із відділів обласного управління охорони здоров'я.