Тиждень без світла в оселях змушені були провести кількасот рівнян. Струму в трьох багатоповерхівках на вулиці Льонокомбінатівській зник ще минулої неділі. Проте енергопостачання там не відновлено і до сьогодні.

Через застаріле обладнання мало не сталося трагедії у будинку за номером тринадцять на вулиці Льонокомбінатівській. Тут у під’їзді спалахнув електророзподільний щиток. Тому з минулої неділі три сусідні будинки вже тиждень без світла.

Енергетики ж на закиди рівнян лише розводять руками, мовляв будинки кооперативні, і вони повинні самі обслуговувати своє обладнання. А все залежне від них вже зробили.

Загалом без світла у Рівному наразі мешканці більше десятка багатоповерхівок. Проте причина несправностей одна і та ж, розповідають: старе обладнання не витримує значних навантажень, які зросли з похолоданням.

Вирішити цю проблему можна лише одним шляхом - повністю замінивши міські електромережі. Проте на це потрібно кілька років, і майже мільярд гривень. Поки цього не сталося потужними електрообігрівачами енергетики користуватися не радять.