Близько 19-ї години 28 лютого в аптеку селища Клесів увірвався чоловік у балаклаві. Погрожуючи пістолетом, вимагав у фармацевта передати гроші. Та почувши про їх відсутність і виклик поліції, зник у невідомому напрямку. Поліцейські проводять розшукові заходи та встановлюють особу зловмисника.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що на момент скоєння злочину у приміщенні аптеки знаходилася лише 27-річна провізор. Зі слів жінки, нападник був худорлявої тілобудови та одягнений у кофту темно-синього кольору та камуфльовані штани. Тримаючи в руках предмет, схожий на пістолет, почав вимагати гроші. Працівниця аптеки не розгубилася і відповіла, що коштів немає. Взявши у руки мобільний телефон, сказала, що телефонує у поліцію. Зловмисник після цього накивав п’ятами та зник у невідомому напрямку.

За попередньою правовою кваліфікацією частини 3 статті 187 Кримінального кодексу України розпочато досудове розслідування. Поліцейські проводять розшукові заходи щодо встановлення особи, причетної до скоєного злочину.

Інформує відділ комунікації поліції Рівне нської області.

pic



pic