Хочеш тепла – вчасно проплати. Шість сотень будинків Рівного винні газовикам 30 мільйонів гривень. Щоправда за якими тарифами населення розраховуватиметься не відомо. Наради керівництва області з представниками НАК "Нафтоаз України" ситуацію не прояснила, а ще більше заплутала.

Роки йдуть – газові борги ростуть. Більшість з них мають кількарічну історію. Нині Рівне нщина винна понад 100 мільйонів гривень за газ. Керівництво області взагалі не знає, за якими тарифами цьогоріч платитиме за газ населення. Лише попереджає, платити і тепловикам і споживачам щомісяця доведеться за різною ціною.

Чиновники запевняють блакитне паливо з осель рівнян не зникне. Повторення ситуації в Алчевську не буде. Однак пояснити, що чекати споживачам владці не можуть. І не через свою необізнаність. Договори на постачання газу в область, ще не підписані.

До початку грудня вартість тисячі кубометрів блакитного палива для теплопостачальних підприємств становитиме 872 гривні. Споживачам він обходитиметься дешевше.

Єдине прохання – у тепловиків та газовиків вчасно платити. Тоді якою не була б холодною зима - домівки рівнян будуть в теплі.