Із двома ножовими пораненнями до Здолбунівської центральної районної лікарні 15 лютого в обідню пору доставили 36-річного жителя села Підцурків. Як встановили поліцейські, чергове застілля ледь не закінчилося трагедією.

Двоє рідних братів навідалися у гості до 40-річного жителя села Цурків. Під час розпивання алкогольних напоїв між ними виникла суперечка, в результаті якої добряче захмелілий старший 41-річний брат схопив розкладний ніж і наніс два удари в груди і живіт меншому. Поранений пішов із будинку, та на вулиці знепритомнів. Там його і побачив житель Цуркова, який викликав на допомогу медиків.

«За фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за частиною 1 статті 121 Кримінального кодексу України, – повідомив начальник Здолбунівського відділення поліції Сергій Криса. – Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру».

На чоловіка чекає покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.



pic



pic



pic



pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.