За підсумками 2016 року Рівненський аеропорт збільшив пасажиропотік у 18 разів. Такий ріст відбувся за рахунок запуску чартерних програм.

"Наш аеропорт прийняв 6997 пасажирів, і в порівнянні з 2015 роком поліпшив свої показники у 18 раз. У липні 2016 року авіакомпанія Bravo Airways почала польоти за маршрутом Рівне -Анталія. У жовтні перевізник запустив чартерні рейси до Хургади та Шарм-ель-Шейху. Це й дозволило підприємству вийти на такі показники. Наразі тривають переговори з Bravo Airways і туроператором TPG про запуск чартерних рейсів до Туреччини та Болгарії. Вже є певна конкретика по Анталії. Відомо, що початок чартерної програми туроператор планує з 2-го червня і триватиме вона до 27 жовтня. По інших позиціях цього чартеру та з приводу інших напрямків переговори ще ведуться," - інформує директор ОКП МА «Рівне » Ігор Насинюк.

Літаки з Рівне нського аеропорту відлітали і до Єгипту і до Туреччини, але поверталися у Рівне не всі. Влітку 2016-го літак з Туреччини вперше не повернувся до Рівного. Восени аеропорт знову не зміг прийняти чартер, але тепер з Єгипту. Майже дві сотні пасажирів чекали пересадки у Києві. 20 грудня 2017 року літак вкотре приземлитися в рівненському аеропорту так і не зміг.