Впродовж доби рятувальники здійснили два виїзди для надання допомоги водіям та пасажирам транспортних засобів, що застрягли в засніжених кюветах.

Так 14 лютого о 13:35 рятувальники відбуксирували вантажний автомобіль «MAN», що з’їхав у кювет на автодорозі в місті Острог.

О 18:38 на автодорозі Мізоч-Півче Здолбунівського району, бійцями Держслужби з надзвичайних ситуацій надавалася допомога по звільненню із снігового замету п’яти транспортних засобів, серед яких два маршрутних автобуси «ЕТАЛОН» і «Mercedes-Benz» з пасажирами і три легкових автомобіля: «Volkswagen T4», «Chevrolet Aveo», «ВАЗ 2109» (усього 31 чоловік з яких 6 дітей).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За добу на Рівне нщині ліквідували шість пожеж

Щоб попередити негативні наслідки на дорогах, Головне управління ДСНС України у Рівне нській області звертається до громадян із застереженням бути обачними та обережними. Завжди варто пам’ятати, що за поганої поди найкращий вихід із ситуації – відмова від поїздки. Якщо ж її не можна скасувати, то водіям потрібно бути дуже уважними та неухильно дотримуватися усіх правил дорожнього руху, щоб не потрапити в небезпеку.



pic

Інформує прес-служба ДСНС України у Рівне нській області.