Адже рік вже відсидів у СІЗО. Це сталося у червні 2009-ого року в селі Біловіж Рокитнівського району. Помітивши, що на пожежній вежі хтось є, лісничий Микола Пивоваров вистрелив з карабіна, який мав оптичний приціл.

Тишу розірвав не тільки постріл, а й дитячий крик. Куля, пробивши дошку вежі, влучила під око хлопцю, якому ще не виповнилося 17 років. Від цієї травми Вадим помер. Миколу Пивоварова обвинуватили у вбивстві з необережності – Рокитнівський районний суд засудив його до трьох років позбавлення волі.

Прокуратура Рокитнівського району цей вирок оскаржила, вважаючи рішення суду надто м’яким. Подав на нього апеляцію і засуджений. Лісничий вважав, що його покарали надто суворо. Втім, апеляційний суд Рівне нської області залишив вирок без змін.

Рідні вбитого хлопчика претензій до Миколи Пивоварова не мають адже він відшкодував їм матеріальні та моральні збитки, - повідомили в Рівне нській обласній прокуратурі. Втім, тут уже вирішують питання про подання касації на рішення Апеляційного суду.