14 лютого, о 12.00, в день Святого Валентина, в Рівненському обласному краєзнавчому музеї відкривається виставка рівненської фотомисткині Валентини Захарової «Венеція з любов’ю».

Валентина Леонідівна Захарова - фотожурналіст, член Національної спілки журналістів України, фотограф-фрілансер. Секретар фотоклубу “WhiteRabbit”, Рівне . Учасниця багатьох колективних виставок і фотосалонів в Україні та за її межами (м. Рівне , Київ, Одеса, Хелм, Лодзь, Нікосія).

На зимовій виставці в музеї Валентина представляє фото нотатки із неповторної казкової і сонячної Венеції, де вона побувала і привезла до Рівного свої яскраві враження. Світлини на виставці - це лише невеличка частина її фотонарисів із Італії. У день відкриття відвідувачів виставки чекає зустріч ще з однією талановитою Валентиною - рівнянкою Валентиною Михайлівною Слуквіною, виконавицею авторської пісні, лікарем-стоматологом Рівне нської обласної стоматологічної поліклініки. З гітарою і душевно-проникливою піснею разом із друзями - волонтерами із громадської організації "Воїни світла" вона допомагає збирати кошти для наших воїнів-оборонців.

Інформує Галина Данильчук – завідуюча відділу виставок Рівне нського краєзнавчого музею.