12 лютого о 15:59 на пункт зв’язку пожежно-рятувальної частини зателефонувала стурбована жінка та повідомила, що у зачиненій квартирі на восьмому поверсі дев'ятиповерхового будинку, що знаходиться по мікрорайону Перемоги, 12В перебуває її донька 2015 року народження.

Зі слів матері, вона вийшла з квартири на кілька хвилин в магазин, а дитина зсередини зачинила двері на внутрішню засувку. Повернувшись додому та не змігши відчинити самостійно двері жінка одразу зателефонувала до Служби порятунку «101».

За вказаною адресою негайно було направлено чергове відділення рятувальників. Прибувши на місце виклику, бійці Держслужби з НС за допомогою автодрабини через балкон потрапили у квартиру та відчинили двері. Дитину вони застали на ліжку зі сльозами на очах, яка побачивши маму дуже зраділа, а мама, оговтавшись, щиро дякувала рятувальникам за вчасну допомогу.

Зважаючи на подібні випадки, Кузнецовський міський сектор Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівне нській області звертається до батьків. Шановні батьки! Не залишайте дітей без нагляду! Адже, щоб сталося непоправне, достатньо кількох хвилин. Пам'ятайте, що життя ваших дітей залежить лише від вас самих!



pic



pic

Інформує Кузнецовський міський сектор ГУ ДСНС України у Рівне нській області.