У Рівненському аеропорту невдовзі реконструюють злітну смугу. Це дозволить приймати літаки класу Боїнг, що значно розширить можливості летовища.

"Зараз Рівне нський аеропорт не може надавати послуги у повному спектрі. Тому ми ініціювали розширення рульожки летовища, що дозволить приймати літаки класу Боїнг. Минулого року на виготовлення проекту реконструкції виділили 32 тисячі гривень з обласного бюджету", - зазначив голова Рівне нської ОДА Олексій Муляренко.

Наразі проект щодо розширення злітної смуги Рівне нського аеропорту знаходиться на експертизі у ДП «Держбудекспертизі». Фахівці підприємства оцінюють проектну документацію та вартісні показники будівництва.

Після позитивного висновку будівельники приступлять до реконструкції злітної смуги. На ці роботи вже виділено понад 2,5 мільйони гривень з обласного бюджету.

Нагадаємо, торік у Рівне нському міжнародному аеропорту почали працювати три чартерні програми Рівне -Анталія, Рівне -Хургада та Рівне -Шарм-ель-Шейх.

Всього послугами летовища скористалося близько 7 тисяч пасажирів. Задля їхнього комфорту відремонтували зону вильоту та прильоту аеропорту. На це витратили 650 тисяч гривень з обласного бюджету.