Олексій Хахльов став гравцем іспанського клубу Deportivo Alavés.

Про досягнення сина, написав у соцмережі президент рівненського футбольного клубу "Верес" Олексій Хахльов:

"Олексій Хахльов (júnior) став гравцем клубу Deportivo Alavés, який виступає в одній з найсильніших футбольних ліг Європи - іспанській Прімері "La Liga Santander".

Хочу подякувати клубу "Динамо" Київ та особисто президенту Суркісу Ігорю за правильну роль в підготовці спортсмена та вихованні сина!"



Олексія Хахльова молодшого насправді досить складно назвати рівненчанином, хоч він і народився в Острозі, бо ж переважну більшість часу 18-річний футболіст проводив у столиці, де і навчався футболу, і грав за "Динамо".

Та через травму останні півроку його часто можна було побачити на Рівне нщині , зокрема у Рівному та Острозі, звідки родом і його батько.

Самому Хахльову старшому неодноразово закидали ймовірне залучення сина до команди "Верес", мовляв, аби продовжити задекларовану ідею про місцевих футболістів. Особливо, після того, як команду покинув іще один рівненчанин - Михайло Сергійчук. Мовляв, молодший міг би заграти на цій позиції.

Та, вочевидь, футбольна сім'я віддала перевагу іноземній "приписці", аніж карпатським зборам "Вереса".

Сам же Хахльов молодший назвав день підписання контракту "втіленням у реальність мрії":

"День, який відкрив очі до Більшого. День, який подарував незабутні емоції. День, якого я чекав усі свої 18 років. День, який втілив маленьку мрію в реальність! День, до якого я йшов: правильним, чи не правильним шляхом, судити не мені, але маю такий результат."