Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду поблизу села Терентіїв Гощанського району надійшло до поліції, третього лютого, близько дев’ятої ранку.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що 46-річний житель Дубного, керуючи автомобілем «Volkswagen T4», рухаючись по автодорозі «Київ-Чоп» з Києва у напрямку Рівного, не вибрав безпечної швидкості руху, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та в’їхав у відбійник. Від удару автомобіль перекинувся, в результаті чого із салону випала дружина та донька.

46-річна жінка отримала травми несумісні з життям. 18-річну доньку каретою швидкої медичної допомоги доставили у Рівне нську центральну міську лікарню. У неї діагностували закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом тім’яної кістки та госпіталізували у нейрохірургічне відділення.

У салоні, крім водія, перебував ще один пасажир, 37-річний мешканець Дубенського району. Ні він, ні водій не постраждали.

Поліцейські за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого, розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Пошкоджений автомобіль доставили на територію Гощанського відділення поліції.

За складних погодних умов правоохоронці застерігають усіх учасників дорожнього руху бути обережними на автошляхах.



pic

pic

pic

pic

pic

pic

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.