У залі Рівненського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти стартував другий тур конкурсу «Учитель року – 2017».

В обласному центрі зібралось близько 60 педагогів-учасників, які стали переможцями у районах.

Вчителі протягом двох днів змагатимуться у чотирьох номінаціях: «Початкова освіта», «Біологія», «Інформатика», «Музичне мистецтво». Освітяни виконуватимуть практичну роботу, проводитимуть експертизу підручника та проходити тестування з фахової майстерності.

«Велике досягнення бути переможцем на районному етапі. Але у вас сьогодні є унікальна можливість продемонструвати усі таланти, майстерність та неординарність, поділитися досвідом та професійними надбаннями. Адже досконалості немає меж», - зауважив головний освітянин області Григорій Таргонський.

У підсумку, членами журі буде визначено 32 учасники, яких допустять до наступного етапу, що відбудеться 3 лютого. Серед конкурсних завдань – проведення майстер-класів, підготовка та захист навчального проекту. Заключна частина відбудеться 9-10 лютого, де за результатами буде визначено по одному переможцю у кожній номінації. Саме ці лауреати Рівне нщини і поїдуть ділитися педагогічним досвідом на всеукраїнський загал.

Інформує прес-служба Рівне нської ОДА.

pic