Правильне поєднання кольорів - одна із найважливіших деталей твого ідеального образу. І щоб ти завжди була неперевершена ми розкажемо про тренди (*2017 року.*)

Колір одягу має дуже велике значення в підборі красивого і модного гардеробу.

Щороку мінлива мода пропонує любителькам шопінгу модні кольори в одязі для холодних та теплих місяців року.

Які модні кольори в одязі 2017 варто взяти красуням на замітку для створення приголомшливого гардеробу - далі.

Актуальними в 2017 році буде нейтральність та природні відтінки.



pic

Модними кольорами в одязі у 2017 року є насичений гірчичний, яскраво червоний, стильний синій, актуальний зелений і т.д. Саме вони будуть просто мега популярними взимку 2017 року.

Отож, розглянемо трендові кольори детальніше.

Модний колір одягу 2017 Aurora Red, який в перекладі означає «Червона зоря» відрізняється від червоних відтінків минулого року яскравістю і сексуальністю. Aurora Red поєднує у собі жіночність та впевненість.



pic

Наш список трендових кольорів порадує любительок коричневого і сірого. Адже приємний теплий темно-сірий Warm Taupe - також один із модних кольорів одягу 2017. Саме він є базовим кольором для створення цікавих поєднань у вашому гардеробі. Теплий темно-сірий з'явився на модних показах знаменитих дизайнерів і впевнено закріпився в палітрі кольорів, як модний колір одягу 2017 року, як для чоловіків, так і для жінок.



pic

Насичений модний колір одягу 2017 Lush Meadow

Ще раз акцентуємо увагу на тому, що наймодніші кольори в одязі 2017 успадковують палітру кольорів 2016 року. Доказом цього став модний колір одягу Lush Meadow. Це прекрасне соковите колірне рішення в створенні елегантного, ефектного образу для будь-якої красуні. А якщо поєднати Lush Meadow з чорним, то ви отримаєте чудовий образ в насичених відтінках.



pic

Модний колір одягу 2017 Dusty Cedar в перекладі означає «пильний кедр». Продовжуючи тенденцію вдосконалення кольорової палітри, актуальні кольори в одязі 2017 відкидають кварцовий рожевий на користь коричнево-рожевого пильного кедра.

Як і згаданий сірий відтінок, показаний вище, стильний колір одягу 2017 Dusty Cedar також стане базою для створення цікавих образів. Новий відтінок коричнево-рожевого вибирають такі представники світу моди, як Paul Smith і Fausto Puglisi.



pic

Модний колір одягу 2017 Potther’s Clay нагадує глину. Він прекрасно підійде для холодної пори року. Поєднання насиченого рудого і коричневого - прекрасний варіант для впевнених в собі жінок.

Нотки зухвалості та різкості, які містить модний колір в одязі 2017 Potther’s Clay зроблять жінку ефектною і неповторною. Такий варіант кольору з'явився в колекціях Trussardi і Tibi.

pic

Новий модний колір одягу 2017 під назвою Bodacious інфантильно і зухвало розповідає про нерозсудливість, легковажность і пристрасть.

Тим не менше, Bodacious виявився дуже приємним та насиченим. Він впевнено відтісняє відтінок лавандової пастелі. Цей приємний модний колір одягу 2017 року у своїх колекціях обіграв іідомий модельєр Oscar de la Renta.

Модницям радимо поєднувати речі цього кольору зі сміливим червоним, темно-вишневим і приємним-рожевим відтінком.

Стилісти коментують, що цей модний колір одягу 2017 буде добре виглядати, як в періоді весна-літо, так і в холодні пори року.

pic

Модні кольори в одязі 2017 доповнив незвичайний яскравий відтінок Spicy Mustard (пряний гірчичний), що є поєднанням ефектного гірчичного і жовтого кольорів.

Фахівці називають цей модний колір одягу найяскравішою плямою в актуальних колірних рішеннях року.

Трохи зухвалості і теплоти навіть взимку не завадять для створення незвичайних і стильних образів для жінок.

Модні покази Chloe, Max Mara вже представили яскраві поєднання Spicy Mustard з шоколадним та сірим.



pic

Ультрамодний колір одягу 2017 під назвою Riverside прекрасно підійде для періоду осінь-зима.

Універсально і завжди актуально він передає прохолоду, синьо-блакитний відтінок «річковий берег» дуже глибокий і динамічний. Модний трендовий колір одягу Riverside вибирають Zac Posen, Michael Kors і інші відомі модельєри.



pic

Наступний модний колір одягу 2017 Airy Blue доповнює представлені модні кольори в одязі легкістю та невагомістю. Цей модний колір одягу є природним відтінком, саме тому він зможе стати прекрасним варіантом для створення осінньо-зимового образу. Такі представники модної індустрії, як Fendi, Elie Saab обожнюють цей колір, використовуючи його в створенні своїх нарядів.

pic

Наступний модний колір одягу в нашому списку - пронизуючий і стриманий сірий Sharkskin.

Представники інституту кольорів називають його кольором «шкіри акули». Знову ж стильний Sharkskin стане базовим для створення модного гардеробу. Це підтверджують Michael Kors и Zac Posen, які використовували його для створення нових колекцій.

pic

Модний і дуже красивий колір одягу Dusty Rose не є основним для гардеробу, але він може допомогти розставити акценти, які підкреслять вашу неповторність і винятковість.



pic

Також колірні фантазії допоможуть відтворити такі додаткові кольори, як срібло і бронза, які успішно використовують Michael Kors, Kenzo і Valentino.

Не покинуть список «Модні кольори в одязі 2017» і такі насичені відтінки, як кораловий, оливковий, традиційний чорний.

Відзначимо, що модні кольори одягу не є панацеєю, і кожна жінка повинна індивідуально створювати яскраві кольорові образи, не боячись експериментувати і демонструвати свою красу за допомогою кольору.

Сподіваємося, ви оціните трендові кольори і обов'язково виберете для себе свій ексклюзивний улюблений колір одягу 2017.

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ