В міській раді ділили гроші - 36 мільйонів перевиконання за перше півріччя. З легкої руки депутатів перепало різним галузям і об'єктам. Говорили про борги тепловиків. І про майбутні вибори міського голови.

Попрацювали усі на славу - бюджет Рівного перевиконали на 36 мільйонів гривень. Ще й дотації отримали від держави - звітують фінансисти.

На сьогодні рівняни заборгували тепловикам 30 мільйонів гривень. Саме стільки доведеться віднайти місту, аби розпочати новий опалювальний сезон. Відтак міські обранці вирішили - якщо треба, візьмуть кредит.

Правильно розподілити зароблені мільйони виявилось не просто. Від окремих пунктів депутати вирішили відмовитись, натомість школи, дитсадки та медицина таки отримає дофінансування. Кругленька сума перепала і комунальникам.

Ремонту потребує і Покровський Собор - на це передбачили сто тисяч гривень. Перепало трохи допомоги і спортсменам - олімпійцям Олегу Омельчуку, та його тренеру, а також - параолімпійцям, які змагались у Пекіні. Поставили крапку у питанні першого пологового будинку - роботою забезпечать усіх медиків.

Згадали обранці і про вибори міського голови - затвердили новий склад виборчої комісії. Адже нещодавно вибуло 5 членів, а за законодавством їх повинно бути від 8 до 15 чоловік.