До будинку 59-річного жителя села Довговоля 16 січня увірвалися троє невідомих у масках. Розбійники нанесли господарю забої та ножові поранення, заволоділи грошима та зникли у невідомому напрямку. Оперативники встановили та затримали нападників, вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Слідчо-оперативна група на місці події встановила, що близько 21.30 невідомі почали стукати у вікна та двері помешкання 59-річного жителя села Довговоля, який проживає сам. Господар відчинив неочікуваним гостям та побачив на порозі трьох чоловіків у масках.

Зловмисники ввірвалися у будинок та почали наносити побої пенсіонеру, вимагаючи гроші. Чоловікові вдалося зірвати маски двом розбійникам, однак один з них схопив ножа та наніс кілька колото різаних у різні частини тіла. Невідомі прихопили двісті гривень та зникли.

Потерпілого госпіталізували у хірургічне відділення Володимирецької центральної районної лікарні з колото-різаними ранами плеча, стегна, живота та струсом головного мозку.

За фактом розбою, поєднаним з проникненням у житло, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

«Проведеними оперативними заходами поліцейські встановили осіб зловмисників, — повідомив заступник начальника ГУНП в Рівне нській області Сергій Волков. — Ними виявилися 28-річний мешканець Волинської області, 24-річний житель Вараша та 34-річний — з села Чучеве Володимирецького району. 28-ми та 24-річним фігурантам розбою уже повідомили про підозру, вони затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

Нападникам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Рівне нської області.