Львівське сміття продовжують знаходити в різних куточках Рівненської області. Цього разу мешканці знайшли його в Костопільському районі.

Про це пишуть у "Фейсбуці" та обурюються, чужому непотребу на Рівне нщині не місце.

Згодом голова ГО "Громада Костопільщини" Павло Юхневич додав, що на звалище пригнали два трактори, один з причепом, терміново вантажать сміття, будуть кудись вивозити.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

Україна не «смітник»: перевізники відмовляються возити львівське сміття, бо його ніде дівати [ВІДЕО]

Нагадаємо, за 8 місяців, що минули після трагедії на Грибовицькому полігоні, коли під завалами сміття загинули люди, відходи зі Львова вже встигли побувати майже в половині областей.

Сліди галицького сміття знаходили у Київській, Дніпропетровській, Чернігівській, Вінницькій, Миколаївській, Сумській, Запорізькій, Одеській, Тернопільській, Хмельницькій, Волинській областях і в Чорнобильській зоні. Добралися львівські відходи й у Дубенський, в Млинівський, Острозький та у Сарненський район на Рівне нщині . Рівняни ж розповідають, що бачили, як фури на вигляд такі ж, що перевозять сміття міста-мільйонника заїжджали на місцеве звалище.

Заробляли на львівських відходах і рівненські перевізники. За документами відходи везли сміття зі Львова в Дніпро. Але, чомусь кілька діб простояли на одній з приватних перковок міста.

Нині міський голова Львова Андрій Садовий визнає — місту загрожує надзвичайна екологічна ситуація, бо сміття просто нікуди вивозити.

Рівняни ж, влаштували ціле полювання на львівські відходи, переконані, їм тут не місце. А, куди дівати свій непотріб — мають думати львівські чиновники. І навіть пропонують варіант вирішення проблеми.

Офіційно приймати львівські відходи погодилися у Дніпрі. В інших містах навіть акції протесту влаштовували – їм чужий непотріб непотрібний.

У Рівному ж чиновники та комунальни проблеми не помічають…офіційно. І заперечують, що в наше місто могли потрапляти львівські відходи. Тим часом львівські депутати під час сесії прийняли рішення про облашувати 5 тимчасових пукнтів, де сортуватимуть своє сміття.

ДИВІТЬСЯ ТАКОЖ:

"Гуляще" львівське сміття тепер смердить у Рівному...законно? [ВІДЕО]

pic

pic

pic