Ми те, що ми їмо! А що ж їсти щоб шкіра, нігті та волосся були красивими та здоровими -читайте далі!

1. Чиста шкіра На думку вчених, гарбузове насіння - відмінний засіб профілактики прищів. З цим висновком погоджується і дієтолог Естер Блум, автор книги «Їж, пий та ставай кращим». Гарбузове насіння містить в собі цинк, який відомий своїм позитивним ефектом при лікуванні вугрової висипки і прищів.

За висновками науковців, які проводили дослідження для «Журналу Американської академії дерматологів», саме нестача в організмі цинку призводить до вугрової висипки. Всього 1-2 столових ложок очищених гарбузового насіння в день достатньо для профілактики і лікування прищів.

2. Свіже обличчя

На думку доктора Перрікона, присутність в раціоні крес-салату дозволить надати шкірі сяючий і здоровий вигляд. У крес-салаті містяться антиоксиданти, що знімають запалення, і залізо, яке додасть шкірі здоровий вигляд. Регулярне вживання крес-салату знижує також ризик пошкодження ДНК.

3. Сліпуча посмішка Щоденне вживання всього одного яблука дозволить вам рідше відвідувати дантиста. Яблука здатні очищати зуби від плям, залишених на емалі чаєм, кавою і червоним вином, працюючи не гірше зубної щітки.

4. Сяючі очі Для профілактики очних захворювань вчені рекомендують вживати шпинат, в якому міститься лютеїн. Шпинат також здатний знімати втому і повертати білкам їх природний білий колір. У день достатньо вживати 1-2 склянки листя шпинату.

5. Розкішні локони Щоб ваші локони виглядали чудово, включіть в свій раціон зелені боби. За висновками науковців, в зелених бобах міститься рекордна кількість кремнію. В ході досліджень було доведено, що регулярне вживання бобів призводить до поліпшення волосся - вони стають більш густими і здоровими.

6. Зволожена шкіра Нещодавно «Британським журналом дієтології» було проведено дослідження, в ході якого вчені довели, що насіння льону відмінно справляються з почервонінням і лущенням шкіри. Вони містять у собі кислоту омега-3, яка відповідає за зволоження шкіри, роблячи її ніжною і гладкою. Насіння льону можна додавати в йогурт, тісто для печива або використовувати як один з інгредієнтів салату.

7. Інвестиції в майбутнє Щоб виглядати в 40 років як Холлі Беррі або Дженніфер Аністон, вчені рекомендують вживати ківі. Цей фрукт містить в собі велику кількість вітаміну С, який, за висновками різноманітних досліджень, уповільнює процес старіння, стимулюючи вироблення колагену.

8. Міцні нігті Для додання нігтям міцності вживай яйця. Всього кілька штук яєць на тиждень гарантують твоїм нігтям міцність. У яйцях міститься біотин, який і відповідає за міцність нігтів.

Будьте здорові та красиві!

Ми в соціальних мережах: ВК ФБ