Житель обласного центру, познайомившись і розговорившись із незнайомкою, запросив її до себе пообідати. Коли ж господаря зморив сон, гостя обікрала квартиру та зникла.

18 січня в обідню пору біля свого будинку рівнянин розговорився із незнайомою жінкою. Поспілкувавшись з нею, разом піднялися до нього в квартиру. Після застілля з оковитою господар заснув. Коли ж додому повернулася 48-річна дружина, з’ясувалося, що їх обікрали. З оселі зникли золоті сережки, дві срібні каблучки та три одиниці біжутерії. Господиня про крадіжку одразу повідомила до поліції.

Слідчо-оперативна група одразу встановила особу зловмисниці. Нею виявилася нещодавня гостя, 42-річна жителька Квасилова. Працівники карного розшуку затримали її на залізничному вокзалі, коли та вже збиралася сідати у потяг, аби дістатися додому.

За фактом крадіжки поліцейські розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їй про підозру у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Правоохоронці з’ясували, що жінка, яка зізналася у скоєному, вже неодноразово була судима за майнові злочини, за що перебувала у місцях позбавлення волі. За черговий злочин квасилівчанці загрожує до трьох років позбавлення волі.

pic

pic

pic

pic

pic