Рівнянка Соломія Бобровська, яка після відставки Міхаїла Саакашвіллі, виконувала обов'язки голови Одеської ОДА, ((http://rivne1.tv/news/76989)(пішла у відставку)). Пояснює це тим, що Президент України Петро Порошенко представив нового очільника області.

Ним став 39-річний Максим Степанов, який виграв конкурс на цю посаду. Обирали очільника установи з поміж 30 претендентів.

З 2011 року до обрання на посаду голови Одеської області він працював директором Поліграфкомбінату "Україна". У 2008 — 2010 роках був заступником голови Одеської облдержадміністрації. Також свого часу Степанов обіймав посаду заступника голови Державної податкової адміністрації України, голови ради директорів ТОВ "Республіканський правовий союз", був заступником гендиректора ДК "Торговий дім" Газ України "НАК" Нафтогаз України " та заступником гендиректора ЗАТ" Промислово-фінансова компанія "Віче".

Соломія Бобровська ж розповідає, що працювати далі в Одеській облдержадміністрації новий очільник їй не пропонував.

- Наразі у мене є кілька пропозицій роботи. Щоправда зараз думаю відпочити і вже тоді вирішувати. В Одесі ж продовжувати працювати поки що не планую, - зазначила Соломія Бобровська.