Рівнянка Соломія Бобровська, яка ((http://rivne1.tv/news/74084)(після відставки Міхаїла Саакашвіллі)), виконувала обов'язки голови Одеської ОДА, пішла у відставку.

Про це у "Фейсбук" написала Юлія Марушевська.

"Сьогодні у відставку пішла Соломія Бобровська, яка виконувала обов'язки голови Одеської ОДА. Я знаю Соломію з часів Майдану - ми випадково познайомились однієї морозної ночі, протестуючи під Дарницьким судом проти утримання молодого поета за ґратами. Соломія тоді працювала в Euromaidan SOS, допомагала зниклим безвісти.

Згодом були спільні нічні чергування, а влітку 2015 Соломія приїхала до Одеси. Починала з координації районів, гуманітарної політики, а останні декілька непростих місяців головувала в області. Її впертість, патріотизм, чесність з собою завжди були для мене орієнтиром і опорою. Відбудована бібліотека, запущені освітні хаби в районах, повернення військових частин на південь області - це результат її невтомності. Соломія віддано працювала щодня. Вона каже, що наша робота - це для тих, хто зараз на Сході. І це не просто слова - вона втратила друзів-пластунів на війні.

Шкода, що Порошенко не цінує майбутніх українських лідерів. Але я хочу їй подякувати за роботу і силу духу, впевнена, не я одна", - йдеться у повідомленні.

Наразі отримати коментар від Соломії щодо цього невдалося. Про причини такого кроку читайте згодом rivne1.tv