У Міжнародного аеропорту "Рівне" новий заступник директора з комерційної частини. Ним став екс-журналіст та екс-радник голови облради Михайла Кириллова.

- Я не керую аеропортом, а роблю усе, щоб його популярність зростала та люди не боялись з нього літати, - прокоментував своє призначення заступник директора з комерційної частини Міжнародного аеропорту "Рівне " Михайло Чубай. - Займатимусь трьома основними напрямами - піаром, маркетингом та економікою.

За його словами, на цю роботу покликав директор аеропорту, як наслідок попередньої діяльності. Працюючи радником голови облради Михайла Кириллова, Михайло Чубай брав участь у перемовинах з туроператорами, які хотіли б відновити польоти з аеропорту.

- Важливо ще й те, що до 2010 року я займався підприємницькою діяльністю - піар, маркетинг, торгівля, інформаційна діяльність та інше. На час роботи у обласній раді зупинив її, а коли пішов звідти - відновив роботу, тож посада для мене не нова, - каже Михайло Чубай.

Михайло ЧУбай відомий у Рівному, як журналіст телеканалу РТБ, близька людина до Михайла Кириллова навіть після його звільнення з посади голови облради, а також одним з представників політичної сили Михаїла Саакашвілі на Рівне нщині . Також його називають дотичним до просування інтернет-сайту TakeІnfo.