Історія про розбещення та розповсюдження інтимних фото неповнолітніх депутатом Почапинецької сільської ради нині підняла хвилю обурення.

Розпочиналось все банально, такий собі користувач у соціальній мережі під іменем "Роман Шухевич" познайомився з 14-річною школяркою з міста Дубна. Після тривалого спілкування - близько п’яти місяців. Як розповів слідчий Тернопільського відділу поліції Мирон Шеремета, школярка стала довіряти незнайомцеві, а він, скориставшись цим, почав здійснювати на жертву психологічний тиск, вимагаючи, аби школярка надіслала йому фото порнографічного характеру. У відповідь через MMS-повідомлення кидав свої інтимні кадри.

Отримавши бажане, 35-річний житель Почапинець пішов ще далі – став вимагати, аби школярка зняла відео, де вона вступає в інтимні стосунки зі ще однією дівчиною. На що неповнолітня відмовила.

Фото : 0352.ua:

pic

pic

Працівник Дубенської школи №5 розповів журналістам rivne1.tv, що фото були розповсюджені у соціальних мережах, про це працівники школи дізнались від учнів. Після інциденту дівчина перевелась у інший навчальний заклад.

До того ж під іменем «Влад Котик» знали розпусника інші три жертви. Лиходій через соціальні мережі знайомився з молодими панянками, пропонував їм зустрітися, спонукав до статевих стосунків, які записував на відео. Згодом відзнятий матеріал використовував для шантажу, аби змусити дівчат займатися проституцією.

За інформацією Сектору комунікації НП Тернопільської області суд виніс ухвалу про цілодобовий домашній арешт, зловмисникові оголошено підозру у порушенні одразу чотирьох статей Кримінального кодексу України. На разі триває досудове розслідування.