Зорянський сільський голова Михайло Олійник, якого судять за хабарництво у 500 тисяч гривень, вже 10 січня вийшов на роботу та навіть провів засідання виконавчого комітету, де затвердили нові тарифи на водопостачання.

Поки суд іде - підозрюваний працює. Зорянський сільський голова Михайло Олійник у серпні 2016-го був затриманий на хабарі. Відтоді місяць утримувався під вартою, потім - після внесення застави у 580 тисяч гривень - перебував під домашнім арештом.

Справа про хабар вже розглядається у Рівне нському міському суді, який своїм рішенням і відсторонив сільського голову від посади до 8 січня. Сподівалися до того зібратися іще раз. Та не встигли - одна з суддів, а судять Олійника колегіально, у відпустці.

Тож, вже 10 січня Михайло Олійник вийшов на роботу. Цілком законно. І навіть встиг провести засідання виконкому, де затвердили нові тарифи для населення. Відео із засідання Зорянського виконавчого комітету вже оприлюднили у соціальних мережах.

Чергове засідання суду у справі Олійника запланований на сьогодні, 11 січня, на 15.30. Саме тоді прокурор, переконують у прес-службі обласної прокуратури, і клопотатиме про продовження відсторонення.